twitter facebook rss

Resurse materiale

Școala noastră deține o bază materială care îi permite desfășurarea unui învățământ modern și de calitate, în acord cu cerințele elevilor, părinților și cadrelor didactice.

- Săli de clasă: 17 din care 15 sunt dotate cu aparatură audio-video (videoproiector și sistem audio)

- Laborator de fizică - chimie

- Laboratorul de informatică deține un număr de douăzeci și șapte de calculatoare conectate la Internet și platforma AeL funcțională. Întreaga școală deține un număr de 43 de calculatoare utilizate de către elevi, sau de către administrație.

- Cabinet metodic: dotat cu mijloace didactice bidimensionale și tridimensionale, truse, tablă interactivă, jocuri Lego.

- Cabinet psihologic ce oferă servicii specializate de către personal calificat: consiliere psihologică de grup, consiliere psihologică individuală, testare psihologică: cunoaștere, autocunoaștere, orientarea carierei, identificarea aptitudinilor, logopedie, sprijin acordat copiilor cu cerințe educaționale speciale.

- Stație radio dotată prin proiectul de granturi Vocea Școlii cu: calculator conectat la internet, aparatură de emisie radio, microfoane, sistem audio. Stația radio răspunde nevoii de comunicare permanentă și asigură un ambient plăcut în timpul pauzelor și la evenimente deosebite.